Transition Corporate Finance

next generation of M&A advisory

.

OVER ONS

“Global transitions are constantly shaping the world and affect us all”

De kranten staan er bol van: de wereld is in transitie – wij zien niet alleen bedreigingen, maar vooral ook kansen!

Bedrijven die voorop lopen in de energietransitie, digitalisering, robotisering, demografische/ technologische veranderingen en andere megatrends creëren een competitief voordeel voor zichzelf en anderen.

TCF is er niet alleen voor bedrijven die al een proactieve strategie uitvoeren, maar daarnaast voor alle organisaties waarvan de volgende stap een voorwaartse moet zijn.

Wij bieden gedegen, resultaatgericht advies voor iedere transitie op uw pad – een opvolgingsvraagstuk, het betreden van een nieuwe markt of welke investeringsbeslissing dan ook.

 

“Proactive organizations with adaptive business models will be the heroes of tomorrow”

TCF ziet haar opdrachtgevers niet slechts als klanten, maar bouwt aan partnerships: duurzame relaties met gedeelde waarden om gezamenlijk doelen na te streven.

Majeure bedrijfstransities vereisen een gecommitteerde adviseur waarbij TCF verantwoordelijkheid neemt voor het gehele proces en verder kijkt dan alleen de kaders van de (financiële) hokjes.

Iedere organisatie en casus is uniek – creatief denken vanuit de business met oog voor de belangen aan de overkant van de (onderhandelings-)tafel leidt hierbij tot optimale resultaten.

Binnen de investeringscriteria van bedrijven en investeerders krijgen duurzaamheid en ESG een almaar grotere rol van betekenis waarop TCF in haar benadering actief inspeelt en de waarde inzichtelijk maakt.

 

“Empowering clients and investors to make sound strategic decisions and create real impact”

TCF bestaat uit een doorgewinterd team met jarenlange ervaring in fusies en overnames en financieringsvraagstukken met een succesvol track record in een verscheidenheid aan sectoren.

Het senior deal team van TCF heeft haar focus op een beperkt aantal projecten tegelijkertijd en biedt mede daardoor een hoog kwaliteitsniveau passend bij een gespecialiseerde corporate finance boetiek.

Wij zijn diepgeworteld in de lokale markt met een gezonde maatschappelijke betrokkenheid; tegelijkertijd zijn wij in staat internationaal te schakelen middels ons wereldwijde netwerk dat is opgebouwd door jarenlange ervaring in cross-border M&A.

Vermenigvuldigen kan niet zonder ook te delen – TCF draagt haar steentje bij en investeert een deel van haar resultaat in duurzame projecten wereldwijd en ondersteunt impactvolle initiatieven met het rendement.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal

Transition Corporate Finance B.V. | De Boelelaan 30, 1083 HJ Amsterdam | info@transitioncf.com | LinkedIn | KVK 89389492